[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Voeding, gezonde vetten en Vitamine K2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Onderwerpen lezing

  • Hoe werken de Omega-6 en Omega-3 vetten nou eigenlijk binnen ons lichaam?
  • Waarom is de juiste verhouding hiervan zo belangrijk?
  • Waardoor is die juiste verhouding zo moeilijk te bereiken?
  • Oplossingen in de verhoudingen tussen Omega-6 en 3 bij verschillende soorten ziekten, zoals astma, bronchitis, ontstekingen, huidziekten en zelfs kanker?
  • De belangrijke rol van vitamine K2 als anti-dichtslibbingsfactor (K1 is de anti-stollingsfactor).
  • Als de adviezen van het Voedingscentrum inzake het verminderen van verzadigd vet in de voeding juist zouden zijn, dan zou het aantal hart- en vaatziekten moeten doelen… Waarom stijgt welvaartsziekte nr. 1 dan toch nog steeds?
  • Waarom krijgt de gemiddelde mens na een eerste hart- of herseninfarct, ondanks medicijnen, steeds vaker na een half jaar een tweede infarct…?
  • Wat is de oorzaak van het ontstaan van arteriële dementie?

John Verhiel verzorgt deze workshops

John Verhiel is Orthomoleculaire Celbiologie/Vetzuurstofwisseling en is eigenaar van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde in Kerkrade. Kaasboerderij De Ruurhoeve maakt de Cholfitty kaas die hij ook zal benoemen: deze kaas helpt cholesterolwaarden op een natuurlijke manier verlagen én draagt bij aan de dagelijkse behoefte aan vitamine K2.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”377″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”376″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei 2019, 15.00-15.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen per workshop.
Kosten: 5,00 euro per persoon.*
Direct inschrijven.

 

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]