[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zorg voor voldoende lichaamsbeweging…

Een gezonde leefstijl bestaat uit meerdere componenten. Naast goede, eerlijke voeding zijn ook voldoende beweging (inspanning), ontspanning & sociale contacten en slaap & bioritme belangrijke componenten. Deze componenten beïnvloeden elkaar en zouden zelfs met elkaar in balans moeten zijn. Hierin liggen voor ieder individu de accenten weer anders. En in de loop van je leven zullen hierin zelfs grote wisselingen plaatsvinden.

Fit inn&out verzorgt 4 trainingen

Een mooie manier om kennis te maken met een aantal verschillende trainingsmogelijkheden:

  1. Bootcamp: een intensieve vorm van buiten fitness waarbij je traint op kracht én uithoudingsvermogen.
  2. HITT: een brede term voor trainingen, die een korte periode van intensief trainen afwisselt met intervallen, waarin je het wat rustiger aandoet.
  3. Zumba betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol hebben’. En dat is het precies. In een uur tijd gaan we als een speer. Je doet lachend een totale body workout waar zowel je hoofd als je lijf van opknappen.
  4. Xcore: de ultieme core training die de spieren een extra boost geeft door het gebruik van de XCORE-Trainer (een buis gevuld met grit).

Kom meedoen op 1 van onderstaande tijden en ervaar wat bewegen doet voor je lichaam.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”588″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://http://fitinnout.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Zondag 19 mei 2019

  1. 09.00-10.00 uur: bootcamp
  2. 11.00-11.30 uur: HITT
  3. 13.00-13.30 uur: x-core
  4. 15.00-15.30 uur: zumba

Maximaal aantal deelnemers per training: 15 personen.
Kosten: 2,50 euro per persoon.*
Meer info over Fit inn&out.
Direct inschrijven.

 

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]