[vc_row][vc_column][vc_column_text]Behandelcentrum Valkenhof: van top tot teen voor iedereen

Iedereen (jong, oud) kan bij ons (van top tot teen) terecht voor uiteenlopende behandelingen. De kracht zit hem niet zozeer in de behandelvormen op zich, maar in het feit dat ze allemaal onder één dak zitten. Op deze manier kunnen we multidisciplinair te werk gaan. Niet enkel kijken naar de klacht op zich, maar steeds de relatie leggen met eventuele andere klachten en oorzaken. Doordat onze behandelaars nauw met elkaar samenwerken, zijn de lijntjes kort en kan er makkelijk ‘geschakeld’ worden. Het resultaat? Een compleet advies en behandeling op maat.

Voeding in combinatie met bewegen
Voel jij je regelmatig vermoeid? Heb je weinig energie, misschien ook in combinatie met overgewicht? Dan is Total Fit van Behandelcentrum Valkenhof misschien iets voor jou. Binnen dit multidisciplinaire programma kijk je samen met een fysiotherapeut en diëtist naar je beweeg- en voedingspatroon. Op basis daarvan wordt een beweeg- en voedingsadvies op maat opgesteld, dat je voor een periode van 8 weken volgt. Daarnaast train je 8 weken lang onder begeleiding van de fysiotherapeut. Zo werk je samen aan je gezondheid.

Inhoud workshop

  • Korte introductie op voeding en bewegen/Total Fit: 5-10 minuten
  • Voedingsquiz met hieraan gekoppeld een toepasselijke prijs voor de winnaar!: 15-20 minuten
  • Gratis introductietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut: 15-20 minuten

Let op: neem sportkleding mee, want je gaat gegarandeerd zweten 🙂
Voor water wordt gezorgd![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1274″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://behandelcentrumvalkenhof.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei 2019, 14.00-14.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 20 personen per workshop.
Kosten: 5 euro per deelnemer.
Meer info over Behandelcentrum Valkenhof.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]