[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Doelstelling; inspannen, ontspannen en ontmoeten”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat is Rundje Koeberg?
Rundje Koeberg is een sportief evenement dat elke tweede zondag van de maand in de Heldense bossen bij Helden (Limburg) wordt gehouden. Hieraan kan iedereen deelnemen op eigen niveau, met of zonder begeleiding, individueel of in groepsverband.

Voor de reguliere edities van Rundje Koeberg bestaat de keuze uit de volgende disciplines:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Nordic Walking
  • Mountainbiken (winter)
  • Recreatief fietsen (zomer)

Het evenement is tot stand gekomen onder het motto ‘inspannen en daarna ontspannen en ontmoeten’. Rundje Koeberg is een initiatief van drie Heldense sportverenigingen: Atletiek Helden, SSS Helden en Toerclub Everlo; in samenwerking met het dorpscentrum Kerkeböske in Helden.

Waarom Rundje Koeberg?
De organiserende partijen zijn zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en hebben daarom 10 jaar geleden hun handen inelkaar geslagen. Het inspannen, ontspannen en ontmoeten draagt bij aan een goede gezondheid, haalt mensen uit hun isolement en draagt bij aan de leefbaarheid in Peel en Maas. In 10 jaar tijd is Rundje Koeberg een begrip in de regio geworden en voegt dit evenement veel toe aan het Goede Leven in Peel en Maas.

Wat zijn de succesfactoren en waarom draagt het bij aan een gezond leven?

Deze lezing vertelt de organisatie (Ine Jacobs) hoe ze in Helden zijn begonnen met Rundje Koeberg en hoe ze zijn gegroeid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1158″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 12.30-13.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Kosten: gratis.
Meer info over Rundje Koeberg.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]