[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Workshop Qigong”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]3 verhalen, 3 oefeningen
Ivonne, Melanie en Iris zijn alle drie gegrepen door Chi Neng Qigong (CNQ). Dat  is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Samen geven zij een “workshop Qigong”. Met ieder hun eigen verhaal en oefening laten zij je ervaren wat CNG is.

Regie over je energie
Ivonne van Kuijk, vrouw van GezondDorp oprichter Hans, volgt de opleiding CNQ in Arnhem en gebruikt CNQ als methode voor een gezonde leefstijl. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal. Vanuit haar ervaring als proces deskundige in het bedrijfsleven legt Ivonne uit hoe zo’n verandering naar een gezonde leefstijl verloopt.

Ontspanning
Melanie Meijer, huisarts en leefstijlarts, beoefent zelf al sinds 16 jaar CNQ, en heeft het ook geïntegreerd in haar leefstijlkliniek Dokter BLOEM in Zutphen. Deze medische qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige, sierlijke oefeningen maken je lijf soepel en je geest ontspannen. Melanie ziet de positieve effecten en de preventieve werking op de gezondheid van haar patiënten.

Vitaliteit
Iris van Koetsveld komt uit het onderwijs en woont met haar man Bert in Sterksel. Ze is 73 jaar, beoefent sinds 10 jaar CNQ en is zelf hét (school) voorbeeld hoe je met CNQ vitaal blijft. Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen geleerd worden. Het lichaam met zachte bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Fris en energiek in het leven staan. Iris leert het je graag.

Kom het beleven, voel wat Chi Neng Qigong met je doet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”913″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 13.00-13.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Kosten: 2,50 euro per persoon.*
Direct inschrijven.

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]