[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Lezing ‘Wat als het (nog) niet lukt?'”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Atkins is er in de jaren 70 van de vorige eeuw mee begonnen: ’lowcarb’, ofwel ketogeen eten. Hij adviseerde minder dan 20-40 gram koolhydraten per dag. Het was toentertijd revolutionair, op dit moment lijkt het een ware hype te worden om de obesitas- en diabetesepidemie te keren.

Dat het werkt, weten we in middels al enige tientallen jaren. Hoe het precies werkt, daar wordt nog steeds over gediscussieerd. Maar eerlijk gezegd is dat voor de consument ook niet zo belangrijk. Wel belangrijk is dat je ketogeen eten makkelijker volhoudt dan een dieet waarbij je wel veel koolhydraten eet. Je hebt minder honger, waardoor je niet in de verleiding komt om de hele dag te snacken. En dat geeft je lichaam rust.

Toch lukt het niet bij iedereen om op deze manier weer gezond en slank te worden. Dat heeft echter niets te maken met een gebrek aan discipline. Er zijn namelijk diverse factoren die het proces kunnen verstoren, zonder dat je daar erg in hebt.

In de lezingen op 19 mei zal Yvonne van Stigt dieper ingaan op de redenen waarom het sommige mensen niet lukt om in ketose te komen, of waarom het ketogeen eten na een bepaalde periode niet meer lukt..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”970″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://oergezond.nu/wat-als-het-nog-niet-lukt/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 13.00-13.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Meer info over Yvonne van Stigt.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]