[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Leren over koken en eten”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Suikervrij eten met Iris Heuer van GreenTwist Cooking

Vanuit haar behoefte om mensen te leren over koken en eten én de groeiende behoefte van ‘mensen met speciale wensen’ om aanpassingen in dieet of leefstijl door te voeren richtte Iris Heuer GreenTwist Cooking op. Vanuit het concept RealFood heeft ze veel ervaring opgedaan met alternatieve manieren van koken zoals glutenvrij, vegan, paleo en low-carb en allergie- en dieetkoken.

Voor iedereen die gewoon lekker en gezond wil eten heeft ze recent een superleuk nieuw concept ontwikkeld: Healthy Sundays @ Het Cruydenhuisch. Voor wie het Cruydenhuisch niet kent, dit is een sociaal concept en wijkrestaurant in Eindhoven waar je volgens de pure keuken, heerlijk kan eten voor een Cruydenhuisch prijs.

Op zondag 19 mei verzorgt Iris een tweetal kookworkshops

Van vorig jaar heeft ze meegenomen de kookworkshops  eenvoudig te houden. Bovendien is het dit jaar echt eten to go; hapjes en snoep in bakjes. Toch zal ze het niet nalaten om tijdens de workshops ook uitleg te geven over suikervrij eten, welke soorten suiker je kunt onderscheiden en hoe je praktisch suiker kunt vermijden.

  • Hartige hapjes (3 stuks)
  • Suikervrij snoepen (2 stuks)

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”562″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.greentwist.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei 2019
14.00-14.45 uur hartige hapjes | 
15.00-15.45 uur suikervrij snoepen
Maximaal aantal deelnemers per kookworkshop: 15.
Kosten: 15,00 euro per deelnemer.*
Meer info over Iris Heuer.
Direct inschrijven.

* ) In deze bijdrage zit een bedrag voor Stichting GezondDorp. Die kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]