[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Laat je door de klei leiden”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Dit is een uitspraak die we allemaal wel kennen. Er zijn momenten in je leven waarop woorden tekort schieten. Denk daarbij aan tijden van verdriet, verlies en rouw. Zeker wanneer je al niet zo van het praten bent of hooggevoelig bent. Op die momenten is werken met beelden een mooie manier om je te ontspannen, te uiten of om meer helderheid te krijgen over iets.

Het werken met beelden geeft ruimte om zowel met je hoofd, hart en handen te ontdekken, genieten, verwerken en veranderen. Het beeldend werken spreekt je gezonde kant aan waardoor je eigen kracht wordt versterkt.

Workshop ‘De reis van de klei’
In deze workshop neemt Anita Peeters – kunstzinnig beeldend therapeut bij Atelier Aventurijn – je, na een korte ontspanningsoefening, mee op avontuur met een geleide meditatie. In deze ‘reis’ word je verbeelding aangesproken waarna je zelf het bij jou opgeroepen beeld in de klei vorm kunt gaan geven. Dit is een workshop die helpt om te ontspannen en waarin je het materiaal, de klei, gaat verkennen. Het kleibeeld kan een mooi beeld zijn te gebruiken voor een afscheidsritueel.

Deze workshop is geschikt voor de leeftijd vanaf 18 jaar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1171″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.robinhendriks.nu/boksen-als-therarpievorm/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 13.00-13.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 10 personen.
Kosten: 5 euro per persoon.*
Meer info over Atelier Aventurijn.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. Dat maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]