[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Levensverhaal Marcus “Hoezo ingewikkeld””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]In zijn levensproces heeft Marcus gemerkt dat we het best ingewikkeld kunnen maken. En dan is de vraag wellicht, hoezo ingewikkeld? Om deze vraag te kunnen beantwoorden neemt hij je graag mee op een deel van zijn levenspad. Het woord ingewikkeld heeft in zijn leven namelijk twee betekenissen: Zo is het hele proces er omheen behoorlijk ingewikkeld geworden, en betekent ingewikkeld zijn, ook voor hem werkelijk ruim 20 jaar regelmatig te zijn gewikkeld in het gips. Soms met beiden armen tot aan de oksels.

Ben je dan beperkt? Of ontvang je dit proces om er iets uit te leren, om diep naar binnen te gaan, diep naar je eigen kern? Ondanks de vele onderzoeken bij verschillende reguliere artsen en alternatief, is de vinger niet op de zere plek te leggen, spreekwoordelijk gezegd. Geboren met waarschijnlijk te veel spiercellen en een tegenstelling van zijn hypermobiliteit. Het mysterie van zijn sterk ontwikkelde spierkracht blijft een raadsel en is binnen een oogwenk weer terug, ook na een langdurige gipsbehandeling.

Wat heeft zijn ‘eigen-wijsheid’ en bewust-zYn gebracht? Welke rol speelt voeding hierin?

Tijdens de lezing “Hoezo ingewikkeld” laat Marcus je meebeleven hoe hij zijn weg heeft gevonden om met zijn enorme spierkracht om te gaan. Welke wegen hij heeft bewandeld zonder de farmaceutische industrie met medicijnen in zijn leven toe te laten. Uiteindelijk is het zijn doel om zijn innerlijke kracht dusdanig te ontwikkelen dat inwikkelen niet meer nodig is.

Zijn doel om mensen te inspireren hoe om te gaan met problemen die ingewikkeld zijn en de mogelijkheid bieden deze te vereenvoudigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1074″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 11.00-11.30 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Kosten: 5 euro per persoon.*
Meer over Marcus.
Meer over Karmaatje.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. Dat maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]