[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Hoe ontwikkel je met succes gezonde gewoontes?”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Fysiek en mentaal sterk in 84 dagen
De zorginnovatie greenhabit, net gestart in Limburg en Brabant lost een groot maatschappelijk probleem op. Uitval van mensen door stress en burn-outs is orde van de dag. Veelal wordt dit veroorzaakt door mentale disbalans. En het begint al op jonge leeftijd. Veel jongeren onder de 25 jaar slikken al antidepressiva. De opleiding greenhabit draagt bij aan mentale veerkracht waardoor mensen sociaal betrokken raken, wendbaarder zijn en op tijd rust nemen. Een serious game, een buddy en een opleidingspakket sluiten mooi aan bij Positieve Gezondheid waar veel gemeenten al actie mee zijn.

Inzet van vijf elementen om te leven vanuit persoonlijke drijfveren

De methode is gebaseerd op de inzet van vijf elementen die bijdragen aan onze mentale en fysieke gezondheid: voeding, bewegen, ontspannen, positief denken en sociale omgeving. In een periode van twaalf weken ga je aan de slag met dagelijkse content, uitdagingen, micro-doelstellingen, metingen en beloningen. In kleine stapjes werken aan den groter doel en om te leven vanuit persoonlijke drijfveren.

Ook benieuwd wat greenhabit kan betekenen?

Kom dan naar de lezing van Chantal Linders.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1120″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://greenhabit.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 11.30 tot 12.15 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Kosten: 5 euro per persoon.*

Meer info over greenhabit.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]