[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Nooit meer moe en futloos”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]30% van alle energie die je overdag beschikbaar hebt gaat naar je darmen en dan met name de bacteriën in de darmen. Zij zijn hoofdverantwoordelijk voor het vrijmaken van energie.

Voel jij je met regelmaat moe en futloos? Timo Hans, werkzaam bij FyVip, behandelt tijdens deze lezing de volgende onderwerpen, want hij gunt jou de beste versie van jezelf!

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf nooit meer moe en futloos voel?
  • Waarom jouw energieproblemen altijd in de darmen beginnen, ook al heb je geen darmklachten
  • Tips die bij veel mensen hebben geleid tot blijvend veel meer energie!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”914″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://greenhabit.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 14.15-15.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Kosten: 5 euro per persoon.*

Meer info over FyVip.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]