[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Boksen als therapievorm”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Stress kan dodelijk zijn. En helaas hebben vandaag de dag veel mensen last van stress. Stress, woede en angst stapelen zich op in ons lichaam en zorgen voor verschillende klachten en ziektebeelden. Met boksen kunnen we hier wat aan doen!

Clinics ‘Early life stress helen door middel van boksen’
Early life stress helen door middel van boksen dat klinkt voor velen als een vreemde combinatie. Hoe kun je nu emotionele trauma’s helen door te boksen? Wie dit wil ervaren kan zich nu inschrijven voor één van de clinics op zondag 19 mei. Tijdens deze clinics leggen Robin Hendriks en Yvonne van Stigt uit hoe negatieve emotionele ervaringen in de vroege jeugd de ontstekingsgevoeligheid van het lichaam kunnen vergroten.

Wanneer je deze programmering niet oplost, zal het lichaam op zoek blijven naar koolhydraten om het immuunsysteem te laten functioneren. En dan wordt het laten slagen van een ketogeen dieet bijna onmogelijk.

Met behulp van bokstraining is het mogelijk om het lichaam weer te resetten, zodat ook het immuunsysteem weer tot rust kan komen. Daarmee wordt de basis gelegd voor herstel van de gezondheid. Dat laten Robin en Yvonne je ook nog eens zelf ervaren in deze clinics.

Negatieve energie
Stress, communicatieproblemen en traumatische ervaringen hebben invloed op ons lichaam. Problemen slaan zich op in ons hoofd, maar gaan ook in elke cel van ons lichaam zitten. Elke cel is elektrisch geladen. Is de lading negatief? Dan verspreidt die negativiteit zich door ons hele lichaam, met als gevolg mogelijk chronische ziekten.

Sla de stress eruit
Lichaamsbeweging kan er voor zorgen dat de energie weer positief wordt! Angsten en stress kunnen loskomen door ze letterlijk weg te slaan. En dat brengt niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd.

Incasseren, uitdelen en voelen wat er met je lichaam gebeurt, geeft ruimte om met spanningen en blokkades om te gaan. Je wordt hier fysiek en mentaal sterker van. Uiteindelijk leer je om te gaan met emoties en situaties, en kun je deze vaardigheden ook in de praktijk toepassen.

Over Robin Hendriks

“Mijn doel als trainer en coach is om de mensen die bij mij komen optimaal te begeleiden. Ik stel mezelf dan ook voortdurend de vraag hoe ik iemand kan helpen het beste resultaat te behalen met de inspanning die mogelijk is. Daarom zijn de trainingen en sportprogramma’s die ik aanbied altijd maatwerk. Ik kijk naar je fysieke én je mentale welzijn. Soms kan het heel complex zijn waarom je niet afvalt of te weinig energie hebt. Ik vind het dan een uitdaging om op zoveel mogelijk vlakken te kijken waar winst te behalen is. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je fitter wordt en je doelstellingen behaalt? En hoe kunnen we alles eruit halen door de juiste voeding, juiste suppletie, juiste ontspanning en beweging op niveau, zodat je wél die 10 kilo afvalt?”

Over Yvonne van Stigt

Yvonne heeft haar roots in het onderwijs en is opgeleid in de klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij heeft hierin een European master opleiding gevolgd in Gerona (Spanje). Zij heeft een zestal boeken geschreven over oervoeding en gezondheid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1007″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.robinhendriks.nu/boksen-als-therarpievorm/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei
Ochtend: 10.00-10.45 en 11.00-11.45 uur.
Middag: 14.00-14.45 en 15.00-15.45 uur.
Meer info over Robin Hendriks.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]