Vitamine K2

Voeding, gezonde vetten en Vitamine K2

  • Hoe werken de Omega-6 en Omega-3 vetten nou eigenlijk binnen in ons lichaam?
  • Waarom is de juiste verhouding hiervan zo belangrijk?
  • Waardoor is die juiste verhouding zo moeilijk te bereiken?
  • Oplossingen in de verhoudingen tussen Omega 6 en 3 bij verschillende soorten ziekten, zoals astma bronchitis, ontstekingen, huidziekten en zelfs kanker.
  • De belangrijke rol van vitamine K2 als anti-dichtslibbingsfactor.
  • Als de adviezen van het Voedingscentrum inzake het verminderen van verzadigd vet in de voeding juist zouden zijn, dan zou het aantal hart- en vaatziekten moeten dalen… Waarom stijgt welvaartsziekte nr. 1 dan toch nog steeds?
  • Waarom krijgt de gemiddelde mens na een eerst hart- of herseninfarct, ondanks medicijnen, bijna altijd na een half jaar een tweede infarct…?

John Verhiel verzorgt deze workshops

John Verhiel is Orthomoleculaire Celbiologie/Vetzuurstofwisseling en werkt bij het Centrum voor Preventieve Geneeskunde. Kaasboerderij De Ruurhoeve maakt de Cholfitty kaas die hij ook zal benoemen: deze kaas helpt cholesterolwaarden op een natuurlijke manier verlagen én draagt bij aan de dagelijkse behoefte aan vitamine K2.

Zondag 12 augustus 2018, 13.00-13.30 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen per workshop.
Kosten: 5,00 euro per persoon.
E-boek over Cholfitty en Vitamine K2.
Direct inschrijven.