Mini high-tea kookworkshop

Suikervrij eten

In deze mini high-tea kookworkshop maken we een hartige en een zoete snack, die helemaal passen binnen een LCHF eetwijze; bloemkoolpizza’s en scones. We gaan de hapjes bereiden en opeten met een lekker kopje thee erbij. Tijdens de workshop krijg je bovendien uitleg over suikervrij eten, welke soorten suiker je kunt onderscheiden en hoe je praktisch suiker kunt vermijden.

Iris Heuer van GreenTwist Cooking verzorgt deze kookworkshop

Iris is oprichter van GreenTwist, ze is kok en allergie- en dieetspecialist. GreenTwist Cooking is ontstaan uit de behoefte om mensen te leren over koken en eten, en de groeiende behoefte van ‘mensen met speciale wensen’ om aanpassingen in dieet of leefstijl door te voeren. Vanuit het concept RealFood heeft Iris veel ervaring opgedaan met alternatieve manieren van koken zoals glutenvrij, vegan, paleo en low-carb en allergie- en dieetkoken.

Zondag 12 augustus 2018, 16.15-17.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 15.
Kosten: 7,50 euro per deelnemer.*
Meer info over Iris Heuer.
Direct inschrijven.

 

* ) In deze bijdrage zit een bedrag voor Stichting GezondDorp. Die kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.