Onze gezamenlijke kracht, laat je innerlijke stem spreken

Sinds 2011 zijn Marcus en Kaatje Muller onder de naam KarMaatje bezig met bewustzijn en inspiratie. Of het gaat om gezonde voeding, levensstijl of reizen, in de afgelopen jaren hebben ze vele mensen mogen ontmoeten die bezig zijn met bewustwording en spiritualiteit in allerlei vormen. En dat gezond zeker samen mag gaan met lekker, dragen ze graag uit. Sowieso is samen bij alles wat ze doen erg belangrijk.

[voeding] ‘Onze blije tafel’: puur en biologisch genieten in huiskamersfeer

‘Onze blije tafel’ heeft als doel mensen weer kennis te laten maken met de pure en eerlijke smaak van producten die door de natuur worden aangeboden. En dat in een omgeving die voor velen vertrouwd mag aanvoelen. Weer tijd maken voor elkaar en op je gemak kunnen en mogen genieten van heerlijke gerechten die met passie en liefde bereid worden in eigen keuken en bied zelfs voor mensen met een voedselintolerantie de mogelijkheid om heerlijk mee aan te schuiven. Zo is het mogelijk om gezellig te dineren, ook al ben je alleen. Meer info: http://www.onzeblijetafel.nl/.

[voeding] BIO webwinkel – afhaalpunt

Vele vragen van bezoekers aan ‘Onze blije tafel’ en markten hebben er toe geleid dat Marcus en Kaatje in 2016 een BIO webwinkel zijn gestart. Met als doel een eigen assortiment aan te kunnen bieden binnen de biologische wereldmarkt die normaal niet in supermarkten verkrijgbaar is, ook voor mensen met voedselintoleranties. Doordat ze een breed assortiment opbouwen vallen niet alle producten binnen een koolhydraatarme leefstijl. Meer info: www.karmaatje4you.nl.

[levensstijl] bewustzYn

Het doel van bewustzYn is om balans te creëren tussen de keuze vanuit je hart of geheel gebaseerd op het denken of op een samenspraak tussen deze twee. De Y in het woord bewustzYn staat voor de splitsing. Het moment waarop we zelf mogen bepalen waar we heen willen gaan of het moment net daarvoor. De achterliggende gedachte? Als je nog bewuster wordt, als je bezig bent met de dingen van alledag, kom je minder vaak in een situatie om het op te lossen of uit te leggen. Het mooie ervan is dat we veel allang weten, alleen soms zijn we het even weer vergeten… Het platform bewustzYn helpt elkaar, niet op een afstand, nee door er bewust te zijn. Meer info: http://www.bewustzyn.nl/.

[reizen] Mystieke inspiratiereizen

Laat je meevoeren door de magie van wijze zielen doorheen de tijd. Laat het verleden zich versmelten met de toekomst in de innerlijke kracht van het Nu-moment. Laat Karmaatje hierin je reisgids zijn om samen verloren puzzelstukjes hierin te herenigen. Laat de magie vanuit de kern van jouw pure ziel uitgroeien in ‘jouw eigen unieke zijn! Meer info: http://www.mystiekeinspiratiereizen.nl/.

>> Levensverhaal Marcus “Hoezo ingewikkeld”

Categorieën: Deelnemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *