"Weet wat je eet"

Bewuster en gezonder leven

Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? In ‘Weet wat je eet’ laat journalist Daan de Wit op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet. Je lichaam hunkert naar natuurlijke voeding, naar voldoende vitaminen, mineralen, vetten en eiwitten.

Maak kennis met Daan de Wit

Daan is journalist en verslaggever voor televisie, documentaire en geschreven media. Eerder publiceerde hij twee onderzoeksjournalistieke boeken voor uitgeverij Lemniscaat: ‘De Volgende Oorlog’ en ‘Dossier Mexicaanse griep’. Op basis van ‘Weet wat je eet’ ontwikkelde Daan bovendien een format voor een serie televisiereportages.

Op zondag 12 augustus ontmoet je Daan persoonlijk, stel je hem al je vragen en kan hij zijn boek voor je signeren:

Overzichtslezing ‘Weet wat je eet’

Tijdens deze overzichtslezing neemt Daan je mee op een ontdekkingsreis vol eyeopeners, zoals ‘van vet word je slank’ en ‘supermarktmelk is dood, leve de rauwe melk van de boer’. Dankzij zijn concrete tips en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen. Diëten volgen en honger lijden is niet nodig: wie gezond eet, kan zo veel eten als hij maar wil. Food for thought voor iedereen die bewuster en gezonder wil leven.

Zondag 12 augustus 2018, 14.30-15.15 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen per workshop.
Kosten: 5 euro per deelnemer.*
Meer info over Daan de Wit.
Direct inschrijven.

 

* ) Deze bijdrage gaat voor 50% naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.