Theeplantage Het Zuyderblad

Een heuse eigen Nederlandse theecultuur

Theeplantage Het Zuyderblad is een plek waar kennis, cultuur en geschiedenis verzameld en vooral ook gedeeld worden. En als we ambitieus mogen zijn: met een goede in Nederland geproduceerde thee, werken we ook aan een heuse eigen Nederlandse theecultuur!

Maak kennis met Linda Cebrian-Rampen en haar producten
Linda is theesommelier en eigenaresse van Het Zuyderblad in Soerendonk, de eerste Nederlandse theeplantage naar eigen zeggen. Ze biedt op zondag 12 augustus een selectie van hoogwaardige pure en losse theeën uit de hele wereld aan. Direct geïmporteerd van de plantages zelf. Door haar zelf geproefd, dus ze weet hoe lekker dat ze zijn! Daarnaast biedt ze allerhande thee-accessoires (teaware) aan, dat het drinken van een kopje thee nog aangenamer maakt.

Theeproeverij: Een nieuwe kennismaking met een oud product

Tijdens haar theeproeverij leer van alles over thee: “Wat is thee? Wat is het verschil tussen groene en zwarte thee? Is groene thee ook echt gezonder? Hoe zet ik een goede kop thee? En hoe kan ik het lekker combineren met gezond eten?”. Proef je verschillende soorten thee. En geniet je van diverse LCHF hapjes die daarmee gepaard gaan.

Zondag 12 augustus 2018, 12.00-12.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 15 personen per theeproeverij.
Kosten: 7,50 euro per persoon.*
Meer info over Het Zuyderblad.
Direct inschrijven.

 

* ) Dit bedrag bestaat uit inkopen voor de theeproeverij en een kleine bijdrage voor Stichting GezondDorp. Dat laatste maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.