Kookworkshops door Oanh

Foodie Oanh

Sinds eind juni 2015 combineert Oanh haar drie grote passies: Lekkere gerechten maken, genieten van lekker eten en fotografie. Dat komt samen in ‘Oanh’s KHA Food Blog‘ waar ze ze koolhydraatarme gerechten publiceert met foto’s bij elk gerecht. “Het delen van deze gerechten en het praten over eten met anderen maakt deze leefstijl namelijk 1.000.000 keer leuker!”, aldus Oanh.

De 4 kookboeken van Oanh

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie en om deze eventueel te bestellen. Uiteraard kun je ze ook op de LCHF Belevingsmarkt aanschaffen. Daar zal Oanh ze voor je signeren.

3 verschillende kookworkshops op zondag 12 augustus 2018
Kook zelf je eigen koolhydraatarme gerecht onder leiding van Oanh en eet het daarna gezellig samen met de andere deelnemers op. Uiteraard krijg je het recept ook mee naar huis, zodat je het daarna eenvoudig zelf kunt klaarmaken.

Maximaal aantal deelnemers: 15 personen per workshop.
Kosten: 15 euro per persoon.*

  1. 12:00 – 12:45 Sushi
  2. 13:30 – 14:15 Courgetti met pecannoten truffel pesto
  3. 15:00 – 15:45 Zwitserse rösti & gevulde snoeptomaten

Direct inschrijven voor workshop(s) Oanh. [VOL]
Website van Oanh’s Kitchen.

 

* ) Dit bedrag bestaat uit inkopen voor de ingrediënten en een kleine bijdrage voor Stichting GezondDorp. Dat laatste maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.