Workshops over leefstijl

Ben jij klaar om het beste in jezelf naar boven te halen?

Iedereen weet dat gezond en fit zijn bepalend is voor een gelukkig leven. Naast goede, eerlijke voeding zijn ook voldoende beweging (inspanning), ontspanning & sociale contacten en slaap & bioritme belangrijke componenten. Deze componenten beïnvloeden elkaar en zouden zelfs met elkaar in balans moeten zijn.

Hierin liggen voor ieder individu de accenten weer anders. En in de loop van je leven zullen hierin zelfs grote wisselingen plaatsvinden. Steeds meer mensen ontdekken dat de juiste begeleiding de sleutel is om ook daadwerkelijk gezond en fit te worden en te blijven. Omdat elk mens uniek is en elk lichaam zijn eigen ritme heeft is het van groot belang om professioneel begeleid te worden.

Jeffrey van der Linden van IMPACT verzorgt 2 workshops over leefstijl

Jeffrey is personal trainer en leefstijlprofessional. Hij werkt met een aanpak die wetenschappelijk onderbouwd is en waarmee hij mensen resultaatgericht en verantwoord kan begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Blijvend resultaat bij zijn klanten is waar hij voor staat!

Zondag 12 augustus 2018
13.30-14.00 uur Slaap je fit
15.30-16.00 uur Manage je stress

Maximaal aantal deelnemers: 30 personen per workshop.
Kosten: 5,00 euro per persoon, per workshop.*
Meer info over Jeffrey.
Direct inschrijven.

 

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.