Leren over koken en eten

Suikervrij eten met Iris Heuer van GreenTwist Cooking

Vanuit haar behoefte om mensen te leren over koken en eten én de groeiende behoefte van ‘mensen met speciale wensen’ om aanpassingen in dieet of leefstijl door te voeren richtte Iris Heuer GreenTwist Cooking op. Vanuit het concept RealFood heeft ze veel ervaring opgedaan met alternatieve manieren van koken zoals glutenvrij, vegan, paleo en low-carb en allergie- en dieetkoken.

Kookworkshop, deelname aan talkshow en marktkraam

Op zondag 12 augustus bemant Iris een marktkraam. Neemt ze deel aan de Talkshow “Hoe proeft gastvrijheid in Brabant?”En verzorgt ze een workshop: “In deze mini high-tea kookworkshop maken we een hartige en een zoete snack, die helemaal passen binnen een LCHF eetwijze; bloemkoolpizza’s en scones. We gaan de hapjes bereiden en opeten met een lekker kopje thee erbij. Tijdens de workshop krijg je bovendien uitleg over suikervrij eten, welke soorten suiker je kunt onderscheiden en hoe je praktisch suiker kunt vermijden.”

Zondag 12 augustus 2018
Talkshow: 12.00-13.15 uur

Maximaal aantal toehoorders: 30.
Kosten: gratis.

Mini high-tea kookworkshop: 16.15-17.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 15. [DE LAATSTE PLAATSJES]
Kosten: 7,50 euro per deelnemer.*

Meer info over Iris Heuer.
Direct inschrijven.

* ) In deze bijdrage zit een bedrag voor Stichting GezondDorp. Die kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.