Lezingen Hans van Kuijk

Oprichter van project GezondDorp vertelt…

  1. Goede voeding; het hoe en waarom van LCHF
  2. Resultaten en succesfactoren van GezondDorp
  3. Niet bang zijn voor cholesterol;
    uitleg van onze vethuishouding
  4. Het belang van voldoende bewegen

Maximaal aantal deelnemers: 50 personen per lezing.
(Dit aantal hebben we 7 augustus verhoogd.)
Kosten: 5 euro per lezing, per persoon.*
Direct inschrijven.

Maak kennis met Hans van Kuijk
Geboren en getogen in Leende, getrouwd en trotse vader van twee dochters. Sinds 1999 werk ik als sportarts in het St. Anna Ziekenhuis (waaronder TopSupport). Mijn clientèle strekt zich uit van wereldniveau topsporters tot recreatieve sporters en mensen die gewoon fit willen blijven door voldoende beweging. Daarbij verzorg ik sinds 2003 ook de hartrevalidatie- spreekuren voor de cardiologen, helaas met de op de website van GezondDorp beschreven observaties.

Enkele jaren geleden ben ik mede hierdoor “diep erin gedoken” hoe de samenstelling en aard van onze voeding ingrijpt op ons lijf en onze gezondheid. De belangrijkste conclusies van deze “ontdekkingsreis” besprak ik met Norbert van den Hurk (huisarts in Leende, red.). En we kwamen tot het idee dat we in Leende mogelijk een heel gedegen (pilot)project zouden kunnen opzetten. Om zo de voortgaande toename van overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en andere welvaartsaandoeningen door middel van leefstijl en voeding echt een halt toe te roepen en mogelijk zelfs om te buigen. En zo ontstond eind 2016 het project GezondDorp in Leende.

Meet & greet: Een unieke afsluiting van de LCHF Belevingsmarkt

De LCHF Belevingsmarkt sluiten we af met een Meet & greet. Hier krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere LCHF’ers en experts uit het veld. Een georganiseerd, uniek ontmoetingsmoment bij ’t Brouwerhuis. Uiteraard is Hans hier ook aanwezig. [lees verder]

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.