Workshop over stress en burn-out

  • Kom jij het ook steeds meer tegen in jouw omgeving;┬ámensen met stress gerelateerde klachten of een burn-out?
  • Wil jij het voorblijven zodat je lekker vitaal door het leven kunt gaan?
  • Voel jij af en toe ook dat er iets moet veranderen in jouw patroon maar weet je niet waar te beginnen?
  • Zit je er middenin en ben je op zoek naar waardevolle tips?

Inzicht in het proces van een burn-out en hoe dit te voorkomen

Mensen met een burn-out zijn emotioneel en lichamelijk uitgeput en hebben vaak een lage dunk van hun eigen competenties. Je kunt geen energie meer vinden om werk of andere activiteiten te verrichten. Een burn-out ontstaat niet in 1 keer maar is vaak een gevolg van langdurig over je grenzen heengaan. Vaak wordt een burn-out verward met andere ziektebeelden zoals depressie en CVS.

Op deze interactieve lezing krijg je een aantal inzichten in het proces van een burn-out en hoe dit te voorkomen. En mocht je er in zitten, dan zijn er ook voor jou nog waardevolle tips te halen.

Monique van Laarhoven verzorgt deze workshop

Zij is Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij Balance Coaching. Het brengt haar veel vreugde om anderen te helpen. Daarom bundelt zij diverse krachten en zet ze zich in voor ieder die op zoek is naar balans in deze turbulente tijden.

Zondag 12 augustus 2018, 12.30-13.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen per workshop.
Kosten: 5,00 euro per persoon.*
Meer info over Monique.
Direct inschrijven.

 

* ) Dit is een bijdrage voor Stichting GezondDorp. Deze kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.