Wil je ook afvallen maar weet je niet hoe? Heb je diabetes en wil je niet steeds meer medicijnen? Harriët Verkoelen, diëtiste en diabetesverpleegkundige, zegt al 26 jaar dat koolhydraten funest zijn; funest voor patiënten met diabetes en voor mensen met overgewicht. Ga met haar in gesprek tijdens de LCHF Belevingsmarkt, lees haar boeken over koolhydraatarme voeding en overwin je overgewicht en/of diabetes!

Kom koolhydraatarme voeding proeven

Natuurlijk vind je in al haar boeken ook veel heerlijke recepten en dagmenu’s. Daarbij kies je uit een Strenge, Matige of Lichte koolhydraatbeperking (SML), want niemand is hetzelfde. Kom in de marktkraam van Harriët een aantal prikkertjes proeven.

*** Deze boeken van Harriët Verkoelen zijn op zondag 12 augustus tijdens de LCHF Belevingsmarkt verkrijgbaar met een marktkorting. ***

2009: Een andere visie op ‘gezonde’ voeding

Haar eerste boek, een bestseller, ‘Andere gezonde voeding’ (2009) is ontstaan doordat ze een andere visie heeft ontwikkeld op ‘gezonde’ voeding voor mensen met overgewicht en mensen met diabetes. Dit boek is eigenlijk voor iedereen die wil afvallen maar op de ‘gewone’ manier onvoldoende resultaten boekt. Want een dieet dat niet werkt is zeer frustrerend en demotiverend. Deze methode werkt, motiveert en geeft een goed gevoel. Iedereen voelt zich fitter!

2012: Koolhydraten de boosdoeners van het vet rond de buikstreek

In haar tweede boek ‘Echt afvallen doe je zo’ (2012) legt ze nog beter uit waarom we een koolhydraatarme voedingsstijl zouden moeten naleven. En hoe koolhydraten de boosdoeners zijn van het vet rond de buikstreek. Zo staat in dit boek een heldere uitleg welke stofwisselingsprocessen overgewicht in de hand werken als je er aanleg voor hebt. En dus ook wat je er aan kunt doen.

2016: Koolhydraatbeperkt werkt, ook voor diabetes patiënten

In haar derde boek ‘Afvallen met de Wet van Harriet’ (2016) legt Harriët uit waarom koolhydraatbeperkt werkt. En die wet is simpel: let op koolhydraten, niet op vet. In dit nieuwste boek zit bovendien een hoofdstuk speciaal voor diabetes patiënten. Zeker weten dat zij zich hierin herkennen!

*** Dit  nieuwste boek is te winnen bij de kraam van Diëtistenpraktijk Ellen Winters en Gezondheidscentrum Valkenhof ***

Scholing: “Welke maat heeft je cliënt; S, M of L?”

Harriët past al meer dan twintig jaar de koolhydraatarme voeding toe vanuit haar expertise als diëtiste en diabetesverpleegkundige. Ze heeft veel ervaring opgedaan die ze graag wil overbrengen op andere hulpverleners die zich met overgewicht en diabetes bezighouden. 2018 wordt het 5e jaar van de scholing ‘Koolhydraatbeperking Streng, Matig, Licht. Welke maat heeft je cliënt?’. Zonder uitzondering is de scholing door iedereen goed beoordeeld. Diëtisten en POH’s geven aan veel betere resultaten te hebben en diëtisten merken dat POH/DVK vaker doorverwijst.

Wist je dat?

  • In de praktijk van Harriët Verkoelen ruim 90% van mensen met type 2 diabetes en insuline weer vrij van insuline is;
  • Ook de doktersassistente uit Leende en de diabetesbehandelaars uit het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en omgeving een bijscholing bij Harriët hebben gevolgd?

Meet & greet: Een unieke afsluiting van de LCHF Belevingsmarkt

De LCHF Belevingsmarkt sluiten we af met een Meet & greetHier krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere LCHF’ers en experts uit het veld. Een georganiseerd, uniek ontmoetingsmoment bij ’t Brouwerhuis. Uiteraard is Harriët hier ook aanwezig. [lees verder]

Meer informatie over Harriët Verkoelen

Neem alvast kijkje op haar website voor meer informatie.

Categorieën: DiëtistenMeet & greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *