Op de LCHF Belevingsmarkt is ruimte voor ‘marktkramen’, foodtrucks, workshops en lezingen met een aanbod dat aansluit bij de LCHF leefstijl. Deelnemen? Stuur ons per mail meer informatie over jouw idee: lchfbelevingsmarkt@gezonddorp.nl.* Voor meer informatie over de LCHF Belevingsmarkt in het algemeen bereik je ons via hetzelfde e-mailadres. Uiteraard nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

*) Als je  al met ons hebt gesproken, schrijf je je direct in via dit formulier.

Stand huren:
food, non-food en diensten

Wil je een stand huren op de LCHF Belevingsmarkt? Stuur ons een mail met daarin een link naar je website of enkele duidelijke foto’s en een beschrijving van de diensten en/of producten die je wilt aanbieden. Wij selecteren daarbij op passend binnen LCHF leefstijl, creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit en bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

De huur voor een marktkraam (4 meter lengte, werkhoogte 68 cm, diepte 80 cm) of een standplaats zonder kraam van 4×2 meter is in principe 35 euro ex btw. Als het gaat om horeca bespreken we graag eerst je wensen voordat we een prijs noemen.

Wil je een dienst aanbieden? Dan vragen we je en leuke interactieve manier te verzinnen om bezoekers te laten ervaren wat jij aanbiedt. Dit mag natuurlijk ook een lezing of workshop zijn, zie onder.

Je kunt je kraam eventueel delen met een deelnemer die wij ook geschikt vinden. We vragen je deze persoon zelf te zoeken en aan ons voor te stellen.

Lezing of workshop verzorgen

Wil je een lezing of workshop verzorgen op de LCHF Belevingsmarkt? Stuur ons een mail met daarin je idee. Wellicht kun je daar informatie van eerdere lezingen/workshops aan toevoegen? Wij selecteren ook hier op passend binnen LCHF leefstijl, creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit en bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

Verzorg je als exposant een of meerdere workshop of lezingen? Dan is de marktkraam kosteloos. En de opbrengst van de workshop(s)/lezing(en) voor Stichting GezondDorp.